Rock vaatteet, Rock henkiset vaatteet, Kustom Kulture ja Biker, bomber sekä Tattoo tyyliset vaatteet tarkoittavat meillä sellaista vaatteiden tyylisuuntaa, joissa yhdistyvät laatu, yksilöllisyys sekä se että emme halua tuoda maahan ns. massatuotanto kamaa, jota kaikki myyvät.

Mikäli etsit "kivoja" tekstipaitoja, tai muuta halvimpaan ja huonolaatuiseen paitaan painettua kuvaa, joka löytyy halvalla tapahtumista sekä messuilta, olet väärässä paikassa. Näitä kopion kopion kopio paitoja ei meiltä löydy, vaan haluamme arvostaa asiakkaitamme sillä, että tuomme uusia ja laadukkaita tuotteita sekä brändejä Suomeen.


Maahantuomme brändejä jotka ovat yksinoikeudella koko Suomessa vain, ja ainoastaan meidän mallistossamme sekä mahdollisilla jälleenmyyjillämme.

Malleista löytyy sopivaa vaatetta juuri sinulle, katsomatta musiikkisuuntaukseen tai millä moottoripyörämerkillä ajat. Olet jenkkiautoilija, tuning harrastaja tai kiihdytyskisat ovat lähellä sydäntäsi. Olet hd harrastaja tai bomber.

Myös tatuointikulttuuriin liittyviä aiheita löydät malleista, niin miesten kuin naisten puolelta.

Maahantuojana ja ilman ns. välikäsiä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuotteet asialliseen hintaan, sekä tuomaan sellaisia brändejä joita ei kaikki myy.

Esimerkkinä Dragstrip Kustom Clothing Englannista vaatepuolella, sekä Retrohenkisen tavaran erikoisvalmistaja Trixie & Milo USA:sta. 

Tärkeä homma meille on, että valmistaja on oikeasti alan ihmisiä itsekkin, eikä muiden kopioija. Haluamme että tuotteet ovat oikeasti sen henkisiä joita valmistajatkin  ovat. Toivottavasti asiakkaana arvostat samoja asioita, ja haluat erottua tylsästä massasta.

GO KUSTOM!