Toimitusehdot


1. Tilaaminen ja tilausvahvistus

Saatuamme tilauksen lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostilla. Mikäli et saa tilausvahvistusta vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä, asiakasta pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostilla.


2. Tilauksen maksaminen

    Pankkien maksunappien kautta tai Collector-osamaksulla. Huomioi myös mahdollisuus maksaa laskulla!


3. Maksutavat: Checkoutin hoitamilla pankkinapeilla tai Collector-osamaksulla tai lasku.


4. Tilauksen toimitus ja kulut

Tilaus toimitetaan asiakkaalle postin kirjeenä/pakettina tai pakettiautomaatilla joka on edullisin tapa isommissa paketeissa. Toimitusmaksu painon mukaan normaali postin kautta.

HUOM! Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksissa!


5. Toimitusaika
Toimitusaika toimituspisteeseemme on maksun saatuamme 2 - 3  arkityöpäivää riippuen tuotteen sen hetkisestä saatavuudesta. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu, tai jostain syystä toimitusaika on pidempi ilmoittaa Angels & Devils siitä tilaajalle.

6. Palautukset

JOS LÄHETTÄMÄMME TUOTE PALAUTUU MEILLE LUNASTAMATTOMANA, PIDÄTÄMME OIKEUDEN OLLA JATKOSSA LÄHETTÄMÄTTÄ TILAUKSIA KYSEISELLE TILAAJALLE.


Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus perua tilaus kokonaan tai osittain 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

 Asiakkaan katsotaan vastaanottaneen hänelle lähetetyn tilauksen kahden arkipäivän kuluttua lähetyspäivästä. 


Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa myyntikelpoisessa kunnossa, kuin saapuessaan asiakkaalle. Täysin käyttämättömänä!

Hinta/kokolaput tulee olla kiinni tuotteessa kuten ne ovat olleetkin siinä. Älä siis revi niitä irti kun sovitat tuotetta..


Tuotetta saa ja pitääkin sovittaa, mutta sen muu käyttö on kielletty mikäli aiot sen palauttaa! Mikäli tuotteessa on meikki tahroja, lemmikkien karvoja, hajuvesi ym..tuoksuja, se ei enään ole myyntikelpoinen/palautus kelpoinen! 


Lävistyskoruissa, alusvaatteissa, bikineissä, avatuissa meikeissä  sekä vastaavissa tuotteissa ei palautusoikeutta ole hygieenisistä syistä.


Kuluttajan pitää tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen angelsdevils.finland@gmail.com  ennen tuotteen palauttamista. 


Jos palautat tuotteen, palauta se samalla tavalla millä se tulikin. Eli Smartpost pakettiautomaatilla tulleet samalla Smartpostin pakettiautomaatilla!

Kirjeenä tulleet kirjeenä jne... Laita meille sähköpostilla tai palautuslomakkeeseen merkittynä tilinumerosi, niin palautamme tilillesi tuotteen takaisinlähetyksen summan sekä tuotteen hinnan heti kun tuote on saapunut, ja olemme käsitelleet sen!Näin ollen palautus ON sinulle ILMAINEN.


Säilytä palautus tosite. Palautus lähetetään  osoitteeseen:
KIRJEET:


Angels & Devils
Rekolantie 4 D 34
13210 Hämeenlinna


SMARTPOST PAKETTIAUTOMAATILLA:


Minna Ruotsalainen

S-Market Idänpää

Hämeenlinna

Puhelin numero paketin päälle: 044-564 7596

 lähetykset
Tuotteet pakataan kirjekuoreen, pussiin tai laatikkoon riippuen tuotteen koosta. Silti kuljetuksen yhteydessä paketit saattavat vaurioitua. Mikäli tilattu tuote on vaurioitunut kuljetuksessa ota heti yhteyttä yritykseen kuka kuljetuksen on tehnyt, sitten meihin. Me emme korvaa kuljetuksessa hukkunutta pakettia/tuotetta!


Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla
merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. 


Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6)
ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.


Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.


Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut!


Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. 

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!


TÄRKEÄÄ !!

Varmemmin oikean koon saat, kun mittaat vanhan
vaatteesi, esimerkiksi paitasi, hupparisi mitat pöydällä saumasta saumaan kainaloiden alapuolelta. Housut ja shortsit tietysti vyötärön reunasta reunaan. Ilmoitathan mitat tilauksen
yhteydessä viesti-osiossa, mikäli et ole varma omasta koostasi!

 Tämä mittaus ja sen ilmoitus meille säästää aikaa molemmilta ja tuote on varmemmin heti oikean kokoinen, joten tämä on TÄRKEÄ asia! 

Riita-asioissa voi kääntyä (www.kuluttajariita.fi)