VALOKUVAKAIVERRUKSET SEKÄ MUUT KAIVERRUSTYÖT


Street Wearin ja Alternative vaatteiden lisäksi, olemme erikoistuneet valokuvakaiverrukseen ja meiltä saat myös esimerkiksi tekstit/päivämäärät ym. riipuksiin, logot avaimenperiin...


Valokuvakaiverruksella saat uniikin muiston joka kestää ja joka koskettaa. Mahdollisuudet ovat rajattomat, onhan kyse valokuvasta.


Olemme tehneet valokuvakaiverrus riipuksia joissa aiheina ovat olleet hääkuva, oma  lapsi, äiti, isä, kaveri tai rakas lemmikki. 

Myös omista harrastuksista on tehty riipuksia ja avaimenperiä valokuvakaiverruksena, esimerkkinä autot ja moottoripyörät.


Teemme tarjouksia kerhoille, yhdistyksille, firmoille ym.. Kysy tarjousta siis meiltä, kun haluat teettää omalla logolla ja tekstillä jotain mikä jää omaan käyttöön, tai menee myyntiin esimerkiksi varojen keräystä varten seurallesi. Näissä tapauksissa ota yhteyttä sähköpostilla!


Tilaaminen on helppoa kun otat ensin sähköpostilla yhteyttä ja laitat valokuvan tai teksti toiveen ym.. liitteenä mukaan.

Valokuvan jonka haluat koruun olisi hyvä olla jpg. muodossa, ja jonka jälkeen vastaamme sähköpostilla ja katsotaan kaikki asiat kuntoon ennen tekemistä.

  Helppoa eikö totta?


 Pystymme muuntamaan myös muita tiedostomuotoja sopiviksi, joten ota rohkeasti yhteyttä, me autamme mielellämme!Lemmikeille teemme kestävät ja allergia vapaat nimilaatat laadukkaasta ja tyylikkäästä kirurginteräksestä!

Laattamallit ja sydänmallit löytyvät sivuiltamme, ja niihin saa nimen ja puhelinnumeron. Tuntolaattamme ovat todella kestäviä ja ehkä markkinoiden tyylikkäimpiä. Hinta ja laatusuhde on varmasti kohdallaan. Laattoihin saa myös eri fontteja mikäli haluat erottua lemmikkisi kanssa. 


Alla kuvissa muutama esimerkki valokuvakaiverrus töistämme sekä lemmikkien tunnistelaatoista, malleissa on käytetty hieman normaalia tyylikkäämpiä fontteja.

Fonteista voimme keskustella sähköposteissa, mikäli normaali Arial tai alla olevat malleissa käytetyt eivät miellytä.

Meiltä myös omalla logolla kaiverretut vyönsoljet ym..


Teemme kaiverrustöitä myös alihankintana, eli mikäli tarvitset kaiverrusapua niin ota yhteyttä!