Tattoo, Rock vaatteet, Rock henkiset vaatteet, Kustom Kulture ja Biker, bomber sekä Tattoo tyyliset vaatteet tarkoittavat meillä sellaista vaatteiden tyylisuuntaa, joissa yhdistyvät laatu, yksilöllisyys sekä se, että emme halua tuoda maahan ns. massatuotanto kamaa jota kaikki myyvät.

Mikäli etsit "kivoja" tekstipaitoja, tai muuta halvimpaan ja huonolaatuiseen paitaan painettua kuvaa, joka löytyy halvalla tapahtumista sekä messuilta, niin näitä et ikävä kyllä löydä meiltä. Näitä kopion kopion kopio paitoja emme pidä myynnissä, vaan haluamme arvostaa asiakkaitamme sillä että tuomme uusia ja laadukkaita tuotteita sekä brändejä Suomeen.


Maahantuomme brändejä jotka ovat yksinoikeudella koko Suomessa vain, ja ainoastaan meidän mallistossamme sekä mahdollisilla jälleenmyyjillämme.

Malleista löytyy sopivaa vaatetta juuri sinulle, katsomatta musiikkisuuntaukseesi tai millä moottoripyörämerkillä ajat. Olet jenkkiautoilija, tuning harrastaja tai kiihdytyskisoista ja moottori-urheilusta pitävä. 

Myös tatuointikulttuuriin liittyviä aiheita löydät malleista, niin miesten kuin naisten puolelta.

Löydät meidät myös messuilta ja tapahtumista ympäri Suomea. Käymme auto/prätkä messuilla ja tapahtumissa, sekä myös tatuointimessuilla.


Maahantuojana ja ilman välikäsiä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuotteet asialliseen hintaan, sekä tuomaan sellaisia brändejä joita eivät kaikki myy.

Esimerkkinä Dragstrip Kustom Clothing Englannista vaatepuolella, sekä Retrohenkisen tavaran erikoisvalmistaja Trixie & Milo USA:sta. 

Tärkeä homma meille on, että valmistaja on oikeasti alan ihmisiä myös itse, eikä muiden kopioijia. Haluamme että tuotteet ovat oikeasti sen henkisiä joita valmistajatkin  ovat. Toivottavasti asiakkaana arvostat samoja asioita, ja haluat erottua tylsästä massasta.

Hommassa pitää olla oikeaa asennetta!

GO KUSTOM!